APOLLO MEDIA are un program extrem de flexibil!
Astfel, pentru urgente, pentru anumite tipuri de lucrari , programul de lucru se poate prelungi si dupa ora 18.00 sau in weekend.

Nu ezitati sa ne contactati!
0745 37 02 02
Apollo Media - Productie Indoor

Fotografie stock

Daca doriti imagini de calitate pe care sa le folositi cu drepturi depline la grafica Dvs., contactati-ne!
Toate imaginile au dimensiuni native de 4288 x 2848 pixeli (36.3 x 24.1 cm) la o rezolutie de 300 dpi. Evident, va putem ajuta si cu printul!
Cotatia este 5 Euro/buc + TVA iar pentru aceleasi imagini dar cu caracteristicile TIFF - CMYK, pretul devine 7 Euro/buc + TVA. Daca veti face productia cu noi, va vom oferi aceste imagini gratuit. Pentru dimensiuni web (latura mare la 1000 px si rezolutia 100dpi) pretul este 2 Euro/buc+TVA.
Bineinteles, puteti folosi imaginile cumparate de la noi pentru interes propriu sau pentru afacerea Dvs. indiferent daca le veti folosi pentru web sau pentru print de orice natura dar este ilegal sa le donati, imprumutati sau vinde altora si acestia sa le utilizeze fara acordul nostru. Va multumim!
Aceasta pagina este inca in constructie. Aici vom expune mult mai multe imagini decat sunt acum. Pentru ca timpul Dvs. este pretios pentru noi, vom organiza aceste imagini pe categorii pentru a putea ajunge mai repede la ceea ce cautati. Va multumim pentru intelegere!